Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Μελωδίες στο φως του φεγγαριού



Μια πανέμορφη μουσική συναυλία διοργανώνουν οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 8.30 στην πλατεία Δημαρχείου.
      Κάτω από το φως του φεγγαριού, ο μουσικός του σχολείου κ. Γιώργος Κοσίδης  και οι μελωδικές φωνές των παιδιών της 25μελούς χορωδίας θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού.   Στη συναυλία  θα πάρουν  μέρος και θα τραγουδήσουν μαζί με τον κ. Κοσίδη Γιώργο, ο κ. Ηλίας Μωσαϊδης, η κ. Χαρούλα Πάπαρη ,κ. Ζωή Παπαδοπούλου και η λαϊκή ορχήστρα του Πολυάνειου Ωδείου.
Η χορωδία των παιδιών θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα μέρος από τα τραγούδια που έχουν γράψει τα παιδιά, τα έχουν μελοποιήσει με τη βοήθεια του κ. Κοσίδη και τα έχουν ηχογραφήσει  σε στούντιο . Τα τραγούδια  αυτά συμπεριλαμβάνονται σε ένα μουσικό cd που θα κυκλοφορήσει την ημέρα της εκδήλωσης.
Στα μικρά δρομάκια του πάρκου θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής με έργα των παιδιών εμπνευσμένα από τους στίχους των τραγουδιών που θ’ ακουστούν , καθώς και έκθεση με όλο το εκπαιδευτικό υλικό που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά όλων των τάξεων στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.  Φαναράκια χειροποίητα και κορδέλες που θα κρέμονται από τα δεντράκια  θα συμπληρώσουν το όμορφο σκηνικό .
        Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αμέριστη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και του δήμου Κιλκίς.
Η είσοδος  θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου